header website

Terry Bazen-Govaers (1960)

In vogelvlucht: Als een rode draad loopt het begeleiden van mensen door mijn leven en begon al in het begin van de jaren ´80 met mijn werk als ziekenverzorgster. Later mondde dit uit in werkzaamheden op een afdeling Sociale Zaken van een gemeente met als functie 'Consulent Arbeid en Inkomen´ en coördinator van verschillende projecten. Gedurende deze werkzaamheden ging het steeds meer tot mij doordringen dat goede communicatieve vaardigheden van essentieel belang zijn voor een juiste communicatie binnen een bedrijf.

Welke processen binnen communicatie zijn nu zo belangrijk  en hoe wordt men zich hier van bewust?

Het verdiepen in deze levensvragen geeft een verrijking van vele zaken op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling, de beleving en de intentie van ieders gedrag en het uiteindelijke effect wat dit teweeg brengt. Dit besef en deze ontwikkeling bracht mij er toe om dit vorm te geven en uit te dragen middels training en coaching / counseling

Eén van de uitgangspunten van waaruit ik dit benader, is dat ieder mens voldoende positieve ervaringen in zijn leven heeft waaruit hij de kracht kan putten om deze ervaringen, c.q. kwaliteiten ook in andere situaties te gebruiken.

Vanuit het ervaren van bovengenoemde uitgangspunten ontwikkelt zich een mate van duurzaamheid in gedragsverandering, omdat de veranderingen vanuit een eigen kracht zijn voortgekomen.