header website
 

Mogelijkerwijs herkent u de situatie van de muzikant die behoefte heeft aan verfijnde uitwerking van het muziekstuk. U bent op zoek naar de juiste dirigent. U bevindt zich in een situatie waar u al enige tijd niet tevreden over bent. Dit kan betrekking hebben op uw loopbaan, maar het kan ook een situatie zijn in de relationele sfeer.

In uw omgeving wordt u overladen met adviezen hoe u het op de juiste manier aan zou kunnen pakken. Deze adviezen komen weliswaar vanuit een goed hart, maar komen niet vanuit uzelf en u kunt zich hier vaak niet in vinden. Dit is een reĆ«el logisch gevolg, want iedereen is namelijk uniek en ieder heeft de mogelijkheid in zich om zelfstandig beslissingen te nemen of zijn eigen problemen op te lossen.

In de coaching die ik u te bieden heb, kunt u met de aangereikte handvatten zelfstandig een beslissing nemen of kunt u op een andere manier tegen zaken aan kijken die het dagelijkse leven een stuk aangenamer maken. Juist omdat het vanuit uzelf komt, zal het een duurzaam effect hebben.

TeBaGo Advies

Counseling

Het kan gebeuren dat u bij uzelf bepaalde patronen in uw gedrag ontdekt die voor u (en soms uw omgeving) een belemmerende factor in uw bestaan kunnen zijn. Vaak komen deze voort uit bepaalde overtuigingen. U heeft al vaker geprobeerd dit gedrag te veranderen, alleen de overtuiging blijft op de achtergrond aanwezig. Samen kunnen wij kijken waar die overtuiging ontstaan is en of deze overtuiging een plaats kan krijgen in de trofeeƫnkast. Hij heeft u tenslotte al die jaren ook goede diensten bewezen!

Als deze belemmerende overtuiging ooit is ontstaan, dan kan er ook een nieuwe overtuiging ontstaan waar u zich prettig bij voelt!

Om een proces goed te kunnen begeleiden is wederzijds vertrouwen erg belangrijk om het gewenste effect te kunnen bereiken. Bij individuele coaching kunnen we in een intake gesprek bepalen of de kansen aanwezig zijn om tot dit wederzijds vertrouwen te komen. Na deze intake komen de eventuele vervolgafspraken. Per situatie is het afhankelijk hoeveel sessies hiervoor nodig zijn.

Kosten van zowel trainingen als coaching en/of counseling worden in nader overleg vastgelegd.